Activiteiten & Omgeving

Ligging PUUR ZEE

PUUR ZEE ligt in de duinen op slechts drie minuten lopen van het strand in Wijk aan Zee. Ons boutique hotel biedt alles wat je verwacht van een hotel dichtbij het strand. Frisse lucht, ruimte, en de ligging aan de voet van de hoge duinen geven je nieuwe energie!

Van uitwaaien aan het strand tot avontuurlijke uitstapjes. PUUR ZEE is gelegen aan één van de mooiste plekjes aan de Nederlandse kust!

Hotel vlak bij het strand

PUUR ZEE beschikt over dertien kamers met uitzicht over de blonde duinen van Wijk aan Zee of aan de andere kant het dorp.

Na een dag uitwaaien of zonnebaden op het strand kun je genieten van een heerlijk aperitief op het terras en daarna uitgebreid dineren in ons  visrestaurant van topniveau.

De diverse tuinterrassen rondom de villa bieden gelegenheid om buiten te eten, te drinken en te borrelen. Op slechts drie minuten lopen van het hotel, bevindt zich het Noordzeestrand, waar je heerlijk kunt uitwaaien, de rust kunt opzoeken, kunt genieten van het geluid van de golven en de dynamiek van eb en vloed.

PUUR ZEE staat voor puur genieten en dat kan volop in deze omgeving.

Vergaderlocatie in Wijk aan Zee

Voor een inspirerende heisessie of vergadering kun je uitstekend terecht bij PUUR ZEE. Onze villa is een prettige vergaderlocatie, dicht bij het strand van Wijk aan Zee. 

Op slechts drie minuten lopen sta je in het zand, in de frisse wind! PUUR ZEE biedt uitgebreide vergaderarrangementen, zowel mét als zonder overnachting. 

In de omgeving van PUUR ZEE zijn voldoende activiteiten te beleven, die kunnen bijdragen aan een succesvolle meeting. Denk aan Golf, Midgetgolf, surfen, kitesurfen, vliegeren of blokarten. 

Vraag ons naar de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden

Speed winetasting

Speed Winetasting met 2 kleine hapjes

Onze Herbergière Cathy Moerdijk zit nooit stil. Naast haar werkzaamheden bij PUUR ZEE importeert zij wijn. Een proeverij van 6 wijnen uit Cathy’s Sixpack met 2 kleine snackjes. Geen oeverloos gezever over bloemetjes en bijtjes maar een to the point omschrijving van de wijnen en proeven met een verfrissende dynamiek.

De kosten bedragen € 27,50 per persoon

Blokarten op het strand.

Een wervelende attractie, met de wind in de zeilen scheuren over het brede Wijk aan Zeeër strand.

De kosten hiervan bedragen 24,50 per persoon per uur

Blokarten op het strand.

Fietstocht door de duinen.

Fietstocht door de duinen.

Heerlijk uitwaaien in het prachtige duingebied. Fietsen van Wijk aan Zee naar Bakkum. Even gezellig lunchen of een kopje koffie met een punt.

Voor de sportievelingen op een gewone fiets en voor de comfort liefhebber met de e-bike. Kosten fiets 9,50 Kosten e-bike 25,00

Golfen op de Heemskerkse Golfclub

Clinics duren 2 uur en de kosten bedragen 150,00 voor een groep van maximaal 16 personen, Greenfee Par 3 golfbaan: 15,00 per persoon (voor de beginnende golfer), Greenfee 18 holes baan: 55,00 per persoon

Golf

Minigolf

Minigolf bij Paasdal

Een ontspannende activiteit die ook voor mensen met een competitieve mindset erg leuk is om te doen. Tijdens een potje minigolf kom je nader tot elkaar en spreek je elkaar eens op een andere manier.

Jeu de Boules

Het leuke aan Jeu de Boules is dat iedereen mee kan doen. Individueel, in groepen, alles kan en de competitiegeest nestelt zich op een plezierige manier in het team.

Jeu de Boules