Logo PuurZee

Ligging PUUR ZEE

PUUR ZEE ligt in de duinen op slechts drie minuten lopen van het strand in Wijk aan Zee. Het hotel biedt alles wat u verwacht van een hotel aan het strand. Frisse lucht, ruimte, en de ligging aan de voet van de hoge duinen geven u nieuwe energie! De locatie is zeer geschikt voor zowel persoonlijke aangelegenheden en familiebijeenkomsten, als zakelijke bijeenkomsten. Van uitwaaien aan het strand tot avontuurlijke uitstapjes; PUUR ZEE ligt op één van de mooiste plekjes aan de Nederlandse kust!

Hotel vlak bij het strand

Het villa hotel biedt dertien kamers met wijd uitzicht over de blonde duinen van Wijk aan Zee en is beschikt over een topniveau visrestaurant. Diverse tuinterrassen rondom de villa bieden gelegenheid om buiten te eten, te drinken en te borrelen. Op slechts drie minuten lopen van het hotel, bevindt zich het Noordzeestrand, waar u heerlijk kunt uitwaaien, de rust kunt opzoeken, kunt genieten van het geluid van de golven en de dynamiek van eb en vloed. PUUR ZEE staat voor puur genieten en dat kan volop in deze omgeving.

Op zoek naar een hotel aan het strand? [Boek direct]

Vergaderlocatie aan het strand

Voor een inspirerende heisessie of een vergadering kunt u ook uitstekend terecht bij PUUR ZEE. Onze villa is een prettige vergaderlocatie aan het strand. Op slechts drie minuten lopen staat u in het zand, in de frisse wind! PUUR ZEE biedt uitgebreide vergaderarrangementen zowel mét als zonder overnachting. Ook zijn er in de omgeving van PUUR ZEE veel dingen te beleven, die kunnen bijdragen aan bijvoorbeeld teambuilding sessies of teamuitjes. Denk aan surfen, kitesurfen, vliegeren of blokarten. Vraag ons naar de mogelijkheden voor zakelijk bijeenkomsten.

Beleving

Gelegen tegen de duinen van Wijk aan Zee, met diverse vriendelijke dorpen om de hoek en tal van bezienswaardigheden en activiteiten om te ontdekken; PUUR ZEE ligt zonder twijfel op een van de mooiste plekjes aan de Noordzeekust. Het hotel biedt alle faciliteiten die de zakelijke of particuliere gast zich wenst. Het vis-specialiteitenrestaurant en de bar-bistro geven de gelegenheid om heerlijk te lunchen en te dineren, het discreet gelegen buitenzwembad biedt in de maanden april tot september verkoeling en de kookworkshops en wijnproeverijen maken uw bezoek om nog lang over na te praten.

Actief ontspannen

Wilt u meer te weten komen over de omgeving? Of over activiteiten die in de omgeving van PUUR ZEE te doen zijn? Kijk dan eens op deze websites:

Natuur

wijkaanzee

Steden

alkmaar

Uitjes

PuurZee_zaanseschans

Activiteiten

PuurZee_blokarten
Kamer Villa Hotel

VillaHotel

Gastronomie

Visgastronomie

Zakelijk

Zakelijk

Trouwen

Trouwen

PuurWijn

www.puurwijn.shop

PUUR ZEE Restaurant

Van Ogtropweg 2
1949 BA Wijk aan Zee
+31 (0)251 374304
hotel@puurzee.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag / Zaterdag 
18:30 – 21:00
Zondag
13:00 – 14:00 / 18:30 – 21:00
Lunch op woensdag en donderdag alleen op reservering

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.5 Rated by Guests
Gault&Millau

16,5 / 20

DutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish