Boutique Hotel (Adults only)

Boutique hotel Puur Zee in Wijk aan Zee.

Het synoniem voor PUUR genieten.

Meneer van Ogtrop had in 1885 nooit kunnen bedenken dat zijn Villa Julia (vernoemd naar zijn vrouw), in de toekomst zou fungeren als het huidige Boutique Hotel PUUR ZEE. En toch lijkt het een beetje of hij daar, in gedachten, al rekening mee had gehouden.

Gelegen tegen het hoogste deel van de duinen van Wijk aan Zee, op drie minuten lopen van het strand, is dit immers de perfecte locatie voor een bijzonder culinair hotel.

Sinds 2016 staan Imko en Cathy samen aan het roer van PUUR ZEE. Kom langs en geniet van onze topgastronomie in ontspannen sfeer!

Wees welkom en voel je thuis.

Wanneer je bij ons incheckt ben je thuis. Althans, natuurlijk niet helemaal, want je bent bij PUUR ZEE. Dat is eigenlijk beter dan thuis.

Geniet van de prachtige omgeving van Wijk aan Zee. Het boutique hotel is in 2021 volledig gerestyled. De kamers van het hotel zijn alle 13 voorzien van geweldige bedden en helemaal nieuw gestoffeerd. 

Deze zomer is het weer volop genieten aan het discreet gelegen zwembad met zonnebedden en de heerlijke lounge.

De wijn staat koud, net als onze Gillardeau oesters trouwens! Alles is ingericht op genieten. Voelt als thuiskomen toch?

Ons restaurant en keuken zijn geopend van donderdag t/m zondag. 

Op maandag – woensdag zijn deze gesloten.

Puur Zee is een “Adults Only” Hotel.
Huisdieren zijn bij ons niet toegestaan.

Standaard economy kamer

1-2 Personen

Standaard economy plus kamer

1-2 Personen

Comfort kamer

1-2 Personen

Superior kamer

1-2 Personen

Superior Plus kamer

1-2 Personen

Het Villaatje

1-2 Personen