Werken bij PuurZee

Werken bij PUUR ZEE

PUUR ZEE is een klein familiebedrijf in het rustieke Wijk aan Zee, met dertien kamers, een visspecialiteitenrestaurant, een (wijn)bar.

Onze gasten genieten naast heerlijk eten ook van diverse extra’s waaronder het hotelzwembad met poolside terras, kookworkshops en onze beroemde zondagmiddag high wine.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de horeca waar jij (samen met een team van professionals) gasten een onvergetelijk tijd kunt laten beleven? Voel je dan vrij om een open sollicitatie te sturen.

Jong en gemotiveerd team

Met een vakkundig team onder leiding van Restaurantmanager Sheila van der Lem, Chef-Kok Joost Hoogewerf en de Front Office onder leiding van Lotti Koolbergen, zijn we gezamenlijk in de weer om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen. 

Heb je een achtergrond in de HORECA, of wil jij jezelf ontplooien in een prettige werksfeer op gastronomisch topniveau? Dan ben je bij ons van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken.

vacatures bij PUUR ZEE

Bedieningsmedewerker (M/V)

Bij voorkeur met afgeronde SVH of MHS opleiding – e.o. ervaring en achtergrond bij restaurants van vergelijkbaar niveau vanaf 1 juni

Leerling Zelfstandig werkend Kok (M/V)

niveau 3 of Gespecialiseerd Restaurantkok niveau 4 vanaf 1 september

Leerling bedieningsmedewerker (M/V)

Niveau 2 of 3 vanaf vanaf 1 september

Voor alle functies in ons bedrijf geldt dat je echt van gasten moet houden, met een open blik de wereld in moet kijken en je echt moet willen inspannen om onze gasten te verwennen. In onze restaurants is er naast erg lekker eten bijzonder veel aandacht voor het serveren van mooie wijnen en het maken van voortreffelijke wijn-spijs combinaties.

Met een 9,5 op The Fork en 16,5 Gault Milau punten is het met het gastronomisch niveau binnen PUUR ZEE dik in orde. Maar we blijven ambitieus en willen verder en beter!

Vind je het interessant om bij PUUR ZEE te werken

Neem contact met ons op via hotel@puurzee.nl of bel op 0251 374304. Vraag in dat geval naar Imko Binnerts.