PuurWijn215

PUURWIJN SHOP

Alles in het leven van Cathy Moerdijk draait om wijn. En, we kunnen het niet ontkennen, als je zelf niet van wijn houdt zou dat volstrekt onmogelijk zijn. Bubbels zijn de grootste liefde van Cathy, niet omdat ze andere wijnen minder lekker vindt maar omdat een glaasje Champagne op de juiste tijd je even dat gevoel geeft van volstrekte blijheid en genieten van het leven. Waar koks graag een lekker koud biertje drinken na het werk kiest Cathy voor een koel glas Champagne.

Cathy koopt al jaren wijnen in “all over the World” en op de een of andere manier slaagt ze er altijd weer in net met die wijnen naar voren te komen die anders zijn, eigenzinniger en vooral niet “middle of the road”. Proef haar wijnen uit Israël, Luxemburg of Kroatië en je begrijpt het verhaal en de ervaring van Cathy. Ze verkoopt geen wijn, ze neemt je mee op reis. Natuurlijk is er Sauvignon en Chardonnay maar de grote uitdaging is wat er nog meer onder de kurk kan zitten.

In ons PUUR ZEE restaurant verrast ze iedere keer weer de gasten met wijnen die uitstekend combineren met onze visgerechten en die bijna altijd ook gewoon te koop zijn voor thuisgebruik.

U kunt ook lid woorden van de PUURZEE / PUURWIJN club, daar zitten fijne voordelen aan.
Als je met Cathy mee op reis wilt hoef je alleen maar even hier te klikken:

Logo Puurwijn Webistte
Kamer Villa Hotel

VillaHotel

Gastronomie

Visgastronomie

Zakelijk

Zakelijk

Trouwen

Trouwen

PuurWijn

www.puurwijn.shop

PUUR ZEE Restaurant

Van Ogtropweg 2
1949 BA Wijk aan Zee
+31 (0)251 374304
hotel@puurzee.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag / Zaterdag 
18:30 – 21:00
Zondag
13:00 – 14:00 / 18:30 – 21:00
Lunch op woensdag en donderdag alleen op reservering

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.5 Rated by Guests
Gault&Millau

16,5 / 20

DutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish