PuurZee_LOGO_blauw

Trouwen vlak aan zee?

Bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie dichtbij het strand? PUUR ZEE biedt ruimte voor bruiloftsfeesten op haar unieke locatie, aan de voet van de duinen in Wijk aan Zee. Op slechts drie minuten lopen van het strand staat Hotel Villa “De Klughte”. Een prachtige, romantische locatie waar u zowel een receptie als een geweldig feest kunt geven. Van gastronomisch eten en smaakvolle wijnen tot de bijzondere bruidssuite, alles is tot in de puntjes verzorgd.

Trouwen aan het strand? Hoe ziet uw droombruiloft eruit?

Blote voeten in het zand? Het geruis van de zee op de achtergrond en een frisse duinwind die verkoeling biedt? Trouwen in de duinen, aan het strand biedt zowel bij prachtig weer, als op een minder mooie dag een ideale trouwlocatie. Bij PUUR ZEE weten we hoeveel impact ‘de perfecte locatie’ heeft op een bruiloft. We halen dan ook alles uit de kast om bij te dragen aan dé dag van jullie leven!

PUUR ZEE, trouwen op uw manier

Hoe ziet uw droombruiloft eruit? Een intieme bruiloft waarbij alle gasten kunnen blijven slapen? Een grote bruiloft met een knalfeest? Of een bruiloft met alles (ceremonie, ontvangst, diner en feest) op één locatie. Of alleen romantisch overnachten aan de voet van het duin? Trouwen aan het strand kan bij PUUR ZEE. Op en top romantisch!

Ieder bruidspaar heeft andere wensen en daarom hebben wij geen standaard arrangementen. We nodigen jullie graag uit om samen de ‘dag van jullie dromen’ te creëren.

Trouwlocatie in de duinen

Trouwen aan het strand? PUUR ZEE biedt een fantastische trouwlocatie in de duinen en biedt alle faciliteiten die uw bruiloft tot een geweldige dag zullen maken. Indien u wenst behoren overnachtingen voor uw gasten ook tot de mogelijkheden. Zo kan uw feest doorgaan tot in de vroege uurtjes en kan iedereen de volgende dag veilig huiswaarts keren.

Bruidssuite

Wilt u gebruik maken van de bruidssuite? Dat kan! Onze vrijstaande, romantisch ingerichte bruidssuite maakt uw huwelijksnacht extra mooi. Natuurlijk staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar in de ochtend. Zo kunt u rustig nagenieten van een onvergetelijke dag!

Alleen gebruikmaken van de bruidssuite? Dat kan natuurlijk ook!

Geven jullie een feest op en andere locatie? Of houden jullie het klein en willen jullie enkel gebruik maken van de bruidssuite? Dat is ook mogelijk. We beschikken over 12 romantische kamers en naast ons hotel bevindt zich ons Villaatje, ook wel onze bruidssuite. Willen jullie liever in het hotel zelf overnachten, dan adviseren wij de “Presidential Suite”.

Offerte op maat, het is immers úw bruiloft

Een dag om nooit te vergeten, dáár gaan we voor! Maar dat kan alleen als we uw wensen als uitgangspunt nemen. Daarom nodigen we u uit voor een rondleiding op onze trouwlocatie in de duinen. We gaan graag in gesprek om van gedachten te wisselen. We maken dan voor u een offerte op maat.

De ceremonie

Wil liever ergens anders trouwen dan op het gemeentehuis of in de kerk? PUURZEE is de trouwlocatie van de gemeente Beverwijk. De Ambtenaar van de Burgerlijke stand komt gewoon naar ons toe, de ceremonie kan dus verzorgd worden in ons hotel.

Bij mooi weer kunnen we de trouwlocatie buiten bij ons Lounge terras en zwembad opstellen. Tegen de achtergrond van het duin elkaar het jawoord geven, wie vindt dat nou niet bijzonder? De capaciteit van de buitenlocatie is 65 personen. Helaas schijnt de zon niet altijd. In dat geval bouwen we ons mooie restaurant om tot trouwzaal. De capaciteit van het restaurant is 55 personen.

Taart en / of borrel

De bruidstaart aansnijden en toosten of een uitgebreide borrel? Wij serveren goede wijnen, de lekkerste bitterballen en allerlei soorten hapjes. De samenstelling maken we samen met je op maat.

Huwelijksdiner

Uitgebreid dineren met een mooi 4 of 5 gangenmenu, een Walking dinner met spannende kleine gerechten en lekkere bijpassende wijnen, of kies je liever voor ons klassieke Bistromenu met b.v. Hollandse garnalen en een mooie tournedos. Ons bedrijf is heel veelzijdig en in handen van Herbergier en SVH Meesterkok Imko Binnerts en samen met zijn chef Joost wordt iedere maaltijd een feest!

Een feest

Heb je zin in een feestje met live muziek of liever een DJ?  We bouwen het restaurant graag als feestzaal. Bij een groot gezelschap is het heel plezierig om onze Bar & Bistro als extra ruimte te gebruiken. De gasten kunnen in de ene zaal genieten van de muziek en losgaan op de dansvloer en in de andere ruimte rustig kletsen met een goed glas wijn, bier of iets anders. We serveren heerlijke snacks of misschien wel een lekkere oester. De capaciteit van de restaurantzaal is 70 personen. De maximale capaciteit met beide zalen bedraagt 120 personen. Bruiloften met live muziek kunnen door ons uitsluitend worden verzorgd als ook de kamers worden gereserveerd voor de bruiloftsgasten.

Overnachten

Deze mooie dag afsluiten kan ook bij PUURZEE.  We beschikken over 12 romantische kamers en naast ons hotel bevindt zich ons Villaatje, ook wel onze bruidssuite! Wil het bruidspaar liever in het hotel zelf dan adviseren wij de “Presidential Suite”.

Trouw je ergens anders maar wil je wel graag de nacht bij ons doorbrengen dan kan dat natuurlijk ook. We hebben en fijn bruidsarrangement voor je!

Huwelijksnacht / Bruidssuite arrangement

  • Ontvangst met een glas champagne
  • Overnachting in Suite “Het Villaatje” of de “Presidential Suite”
  • Bloemen op de kamer
  • Uitgebreid ontbijt op bed met half flesje Champagne
  • Late check out om 12:00 uur
  • Prijs € 120,00 p.p.

Afspraak maken & rondleiding trouwlocatie

Dit is maar een korte omschrijving van wat er bij ons allemaal kan. Onder het genot van een goede kop koffie of een glas PUUR WIJN vertellen we graag alles over de mogelijkheden en geven we graag een rondleiding door de villa. Bel ons op 0251-374304 om een afspraak te maken. Dit gaat over hét grote moment! Wacht dus niet langer en bel ons meteen.

Kosten van een bruiloft aan het strand

Voor een volledig verzorgde bruiloft aan het strand (inclusief overnachting) moet u rekenen op een budget vanaf € 7500.

Kamer Villa Hotel

VillaHotel

Gastronomie

Visgastronomie

Zakelijk

VisBistro & Bar

Zakelijk

Zakelijk

Trouwen

Trouwen

PuurWijn

www.puurwijn.shop

PUUR ZEE Restaurant

Van Ogtropweg 2
1949 BA Wijk aan Zee
+31 (0)251 374304
hotel@puurzee.nl

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag / Zaterdag 
18:30 – 21:00
Zondag
13:00 – 14:00 / 18:30 – 21:00
Lunch op woensdag en donderdag alleen op reservering

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.5 Rated by Guests
Gault&Millau

16,5 / 20

DutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish