Visrestaurant

Vis-specialiteiten restaurant

door Meesterkok Imko Binnerts

Wellicht heb je het culinaire nieuws de afgelopen 25 jaar een beetje gevolgd? Imko wordt door de schrijvende pers, waaronder NRC (Joël Broekaert), Volkskrant (Mac van Dinther), Telegraaf (Pieter Nijdam) geroemd om zijn fantastische visgerechten. De vooraanstaande restaurantgids Gault Millau beoordeelt PUUR ZEE met 16 uit 20 punten.
De restaurantgids “Lekker” rekent PUUR ZEE tot de TOP 100 van Restaurants in Nederland.

Daar zijn we bij PUUR ZEE ontzettend trots op en daar krijgen wij veel energie van. Maar we krijgen vooral energie van onze steeds terugkerende gasten!

Koken met zee-producten is voor ons iedere dag het mooiste wat er is! Kom langs en beleef een échte seafood experience.

Seafood Experience

Gun jezelf de tijd om heerlijk te genieten van de “Seafood Experience”. Een menu met 4 tot 7 gerechten omlijst met heerlijke amuses die je even het echte zeegevoel geven. Licht verteerbaar, sprankelend en vooral heel lekker! Kom dus ook genieten van zo’n smaakvolle en ontspannen beleving. Bij mooi weer serveren wij natuurlijk op ons fijne tuinterras.

Kerstdagen 2023

Gun uzelf de tijd om heerlijk te genieten samen met vrienden en familie bij Puur Zee tijdens de kerstdagen. Wij hebben speciaal voor dit jaar onze gastronomische ideeën voor Kers 2023 vertaald naar een prachtige lunch en dinerkaart op kerstavond, 1e en 2e kersdag. We verwelkomen u graag!

Wijnkaart

Onze favorieten

Saumur Rosé “Carte Corail”, Louis de Grenelle, Loire, Frankrijk.S.A. € 47,50

Champagne Leclerc Briant, Brut Réserve, Epernay, Frankrijk, S.A. € 79,50

Champagne Frederic Savard, Premier Cru Brut “Overture”, Eceuil, Reims, FrankrijkS.A. € 99,50

 

Malvasia Istarska, Benvenuti, Motovun, Istrië 2017

Château Musar White, Château Musar, Bekaa Valley, Libanon 2008

Bourgogne Rouge “Les Prielles“, Domaine Berthaut Gerbet 2017 € 69,50

Bourgogne Rouge, Domaine Duroché 2017 € 69,50