Wellicht heb je het culinaire nieuws de afgelopen 25 jaar een beetje gevolgd? Imko wordt door de schrijvende pers, waaronder NRC (Joël Broekaert), Volkskrant (Mac van Dinther), Telegraaf (Pieter Nijdam) geroemd om zijn fantastische visgerechten. De vooraanstaande restaurantgids Gault Millau beoordeelt PUUR ZEE met 15,5 uit 20 punten.
Daar zijn we bij PUUR ZEE ontzettend trots op en daar krijgen wij veel energie van. Maar we krijgen vooral energie van onze steeds terugkerende gasten!
Koken met zee-producten is voor ons iedere dag het mooiste wat er is! Kom langs en beleef een échte seafood experience.
Gun jezelf de tijd om heerlijk te genieten van de “Seafood Experience”. Een menu met 4 tot 7 gerechten omlijst met heerlijke amuses die je even het echte zeegevoel geven. Licht verteerbaar, sprankelend en vooral heel lekker! Kom dus ook genieten van zo’n smaakvolle en ontspannen beleving. Bij mooi weer serveren wij natuurlijk op ons fijne tuinterras.
© 2023 Puurzee | Website door WPinaday
Saumur Rosé “Carte Corail”, Louis de Grenelle, Loire, Frankrijk.S.A. € 47,50
Champagne Leclerc Briant, Brut Réserve, Epernay, Frankrijk, S.A. € 79,50
Champagne Frederic Savard, Premier Cru Brut “Overture”, Eceuil, Reims, FrankrijkS.A. € 99,50
Malvasia Istarska, Benvenuti, Motovun, Istrië 2017
Château Musar White, Château Musar, Bekaa Valley, Libanon 2008
Bourgogne Rouge “Les Prielles“, Domaine Berthaut Gerbet 2017 € 69,50
Bourgogne Rouge, Domaine Duroché 2017 € 69,50