Visrestaurant PUUR ZEE (by Imko)
Specialisten in vis
Meesterkok Imko Binnerts / Chef Denny Ranzijn
Wellicht heb je het culinaire nieuws de afgelopen 25 jaar een beetje gevolgd? Imko wordt door de schrijvende pers, waaronder NRC (Joël Broekaert), Volkskrant (Mac van Dinther), Telegraaf (Pieter Nijdam) geroemd om zijn fantastische visgerechten. De vooraanstaande restaurantgids Gault Millau beoordeelt PUUR ZEE met 16/20 punten.
De restaurantgids “Lekker” rekent PUUR ZEE tot de TOP 100 van Restaurants in Nederland.
Daar zijn we bij PUUR ZEE ontzettend trots op, en daar krijgen wij veel energie van. Maar we krijgen vooral energie van onze steeds terugkerende gasten!
Koken met zee-producten is voor ons iedere dag het mooiste wat er is. Kom langs en beleef een échte seafood experience.
![](https://puurzee.nl/wp-content/uploads/2024/03/Salmon-dill-yogurt-horseradish-puur-zee.webp)
Seafood experience
Gun jezelf de tijd om heerlijk te genieten van de “Seafood Experience”. Een menu met 4 tot 7 gerechten omlijst met heerlijke amuses die je even het echte zeegevoel geven. Licht verteerbaar, sprankelend en vooral heel lekker! Kom dus ook genieten van zo’n smaakvolle en ontspannen beleving. Bij mooi weer serveren wij natuurlijk op ons fijne tuinterras.
Seafood Experience
Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten verzoeken we u om dat bij de reservering kenbaar te maken. Op de avond zelf kan er geen alternatief geboden worden.
OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:
Maandag / Woensdag : Gesloten
Lunch: Zondag van 13:00-14:30
Diner: Donderdag t/m Zondag van 18:30 – 21:00
-
Corvina
Passievrucht / jalapeño / cremeux van Creuse / radijs / avocado
2022 Eschendorfer Silvaner Trocken, Horst Sauer, Franken -
Snoekbaars & Langoustine
Mais / tandoori / zwarte knoflook
2022 Picpoul de Pinet, Villa des Croix, Languedoc, Frankrijk -
Rode Mul
ravioli / honingtomaat / ricotta / Cantabrico ansjovis
2023 AVGVSTVS Rosat, Cabernet Sauvignon / Merlot, Penedès, Spanje -
Baeri kaviaar
Huis gerookte zalm / koolrabi / yoghurt / quinoa
2020 Petit Chablis Pérégrinations, Eléonore Moreau -
Schol
Bospeen / abrikoos / cantharel / ui / rode wijn
2021 Syrah, Castellucci Miano, Valledolmo Contea di Sclafani, Sicilië -
Gerijpte kazen van L’Amuse
Aurelie / Alpblossom / Cum Laude / Bleu d’Auvergne
Aureo Dulce 1954, De Muller, Tarragona, Spanje -
Wilde Perzik
Vlierbloesem / vanille / mango
Moscato d’Asti, Giribaldi, Piemonte, Italië -
Menu 5 gangen € 105,50 / Wijnen € 55,00 - ½ € 31,25
Corvina - Snoekbaars & langoustine - Rode Mul - Schol - Kaas of Dessert
-
Menu 6 gangen € 132,50 / Wijnen € 66,00 - ½ € 37,50
Corvina - Snoekbaars & langoustine - Rode Mul - Kaviaar - Schol - Kaas of Dessert
-
Menu 7 gangen € 145,50 / Wijnen € 77,00 - ½ € 43,75
Corvina - Snoekbaars & langoustine - Rode Mul - Kaviaar - Schol - Kaas en Dessert
-
Donderdag & Zondag vanaf 4 gangen tot 7 gangen
Vrijdag & Zaterdag vanaf 5 gangen tot 7 gangen