Visrestaurant PUUR ZEE (by Imko)
Specialisten in vis
Meesterkok Imko Binnerts
Wellicht heb je het culinaire nieuws de afgelopen 25 jaar een beetje gevolgd? Imko wordt door de schrijvende pers, waaronder NRC (Joël Broekaert), Volkskrant (Mac van Dinther), Telegraaf (Pieter Nijdam) geroemd om zijn fantastische visgerechten. De vooraanstaande restaurantgids Gault Millau beoordeelt PUUR ZEE met 16/20 punten.
De restaurantgids “Lekker” rekent PUUR ZEE tot de TOP 100 van Restaurants in Nederland.
Daar zijn we bij PUUR ZEE ontzettend trots op, en daar krijgen wij veel energie van. Maar we krijgen vooral energie van onze steeds terugkerende gasten!
Koken met zee-producten is voor ons iedere dag het mooiste wat er is. Kom langs en beleef een échte seafood experience.
Seafood experience
Gun jezelf de tijd om heerlijk te genieten van de “Seafood Experience”. Een menu met 4 tot 7 gerechten omlijst met heerlijke amuses die je even het echte zeegevoel geven. Licht verteerbaar, sprankelend en vooral heel lekker! Kom dus ook genieten van zo’n smaakvolle en ontspannen beleving. Bij mooi weer serveren wij natuurlijk op ons fijne tuinterras.
Seafood Experience Oktober
Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten verzoeken we u om dat bij de reservering kenbaar te maken. Op de avond zelf kan er geen alternatief geboden worden.
OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:
Maandag / Woensdag : Gesloten
Lunch: Zondag van 13:00-14:30
Diner: Donderdag t/m Zondag van 18:30 – 21:00
-
Hamachi & Gerookte Paling
Yuzu / Doyenne de Comice / gember / nori / shiso
2022 Cataratto Miano, Castellucci Miano, Valledolmo, Contea di Sclafani, Sicilië -
Zeetong
Zeeuwse Mosselen / venkel / saffraan / fijne groenten
2022 Vernaccia di San Gimignano, Tenuta Le Calcinaie, San Gimignano, Italië -
Jakobsschelp
Coquille Aardpeer / truffel / hazelnoot / Iberico
2022 Jechtinger Grauburgunder, Weingut Bercher, Baden, Duitsland -
Baeri kaviaar
Huisgerookte zalm / millefeuille / bieslook
2022 Petit Chablis A.C, Domaine des Perégrins, Eléonore Moreau, Chablis, Frankrijk -
Tarbot
Pastinaak / eekhoorntjesbrood / knolselderij / rode biet / peterselie
2020 Nero d’Avola, Castellucci Miano, Sicilië, Italië -
Gerijpte kazen van L’Amuse
Tomme de Chevre / Alpblossom / Comté Réserve/ Danish Kornblüme
Aureo Dulce 1954, De Muller, Tarragona, Spanje -
Chocolade
Tonkaboon / Pedro Ximenez chocolade
Pedro Ximènez, Fernando de Castilla, Jerez, Spanje -
Menu 5 gangen € 105,50 / Wijnen € 55,00 - ½ € 31,25
Hamachi & Paling - Zeetong - Jakobsschelp - Tarbot - Kaas of Dessert
-
Menu 6 gangen € 132,50 / Wijnen € 66,00 - ½ € 37,50
Hamachi & Paling - Zeetong - Jakobsschelp - Kaviaar - Tarbot - Kaas of Dessert
-
Menu 7 gangen € 145,50 / Wijnen € 77,00 - ½ € 43,75
Hamachi & Paling - Zeetong - Jakobsschelp - Kaviaar - Tarbot - Kaas en Dessert
-
Donderdag & Zondag vanaf 4 gangen tot 7 gangen
Vrijdag & Zaterdag vanaf 5 gangen tot 7 gangen