Visrestaurant PUUR ZEE (by Imko)

Specialisten in vis

Meesterkok Imko Binnerts

Wellicht heb je het culinaire nieuws de afgelopen 25 jaar een beetje gevolgd? Imko wordt door de schrijvende pers, waaronder NRC (Joël Broekaert), Volkskrant (Mac van Dinther), Telegraaf (Pieter Nijdam) geroemd om zijn fantastische visgerechten. De vooraanstaande restaurantgids Gault Millau beoordeelt PUUR ZEE met 16/20 punten.
De restaurantgids “Lekker” rekent PUUR ZEE tot de TOP 100 van Restaurants in Nederland.

Daar zijn we bij PUUR ZEE ontzettend trots op, en daar krijgen wij veel energie van. Maar we krijgen vooral energie van onze steeds terugkerende gasten!

Koken met zee-producten is voor ons iedere dag het mooiste wat er is. Kom langs en beleef een échte seafood experience.

Seafood experience

Gun jezelf de tijd om heerlijk te genieten van de “Seafood Experience”. Een menu met 4 tot 7 gerechten omlijst met heerlijke amuses die je even het echte zeegevoel geven. Licht verteerbaar, sprankelend en vooral heel lekker! Kom dus ook genieten van zo’n smaakvolle en ontspannen beleving. Bij mooi weer serveren wij natuurlijk op ons fijne tuinterras.

Seafood Experience Oktober

Allergenen:

Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten verzoeken we u om dat bij de reservering kenbaar te maken. Op de avond zelf kan er geen alternatief geboden worden.

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:
Maandag / Woensdag : Gesloten
Lunch: Zondag van 13:00-14:30
Diner: Donderdag t/m Zondag van 18:30 – 21:00

  • Hamachi & Gerookte Paling

    Yuzu / Doyenne de Comice / gember / nori / shiso
    2022 Cataratto Miano, Castellucci Miano, Valledolmo, Contea di Sclafani, Sicilië

  • Zeetong

    Zeeuwse Mosselen / venkel / saffraan / fijne groenten
    2022 Vernaccia di San Gimignano, Tenuta Le Calcinaie, San Gimignano, Italië

  • Jakobsschelp

    Coquille Aardpeer / truffel / hazelnoot / Iberico
    2022 Jechtinger Grauburgunder, Weingut Bercher, Baden, Duitsland

  • Baeri kaviaar

    Huisgerookte zalm / millefeuille / bieslook
    2022 Petit Chablis A.C, Domaine des Perégrins, Eléonore Moreau, Chablis, Frankrijk

  • Tarbot

    Pastinaak / eekhoorntjesbrood / knolselderij / rode biet / peterselie
    2020 Nero d’Avola, Castellucci Miano, Sicilië, Italië

  • Gerijpte kazen van L’Amuse

    Tomme de Chevre / Alpblossom / Comté Réserve/ Danish Kornblüme
    Aureo Dulce 1954, De Muller, Tarragona, Spanje

  • Chocolade

    Tonkaboon / Pedro Ximenez chocolade
    Pedro Ximènez, Fernando de Castilla, Jerez, Spanje

  • Menu 5 gangen € 105,50 / Wijnen € 55,00 - ½ € 31,25

    Hamachi & Paling - Zeetong - Jakobsschelp - Tarbot - Kaas of Dessert

  • Menu 6 gangen € 132,50 / Wijnen € 66,00 - ½ € 37,50

    Hamachi & Paling - Zeetong - Jakobsschelp - Kaviaar - Tarbot - Kaas of Dessert

  • Menu 7 gangen € 145,50 / Wijnen € 77,00 - ½ € 43,75

    Hamachi & Paling - Zeetong - Jakobsschelp - Kaviaar - Tarbot - Kaas en Dessert

  • Donderdag & Zondag vanaf 4 gangen tot 7 gangen

    Vrijdag & Zaterdag vanaf 5 gangen tot 7 gangen ​