Visrestaurant PUUR ZEE (by Imko)

Specialisten in vis

Meesterkok Imko Binnerts / Chef Denny Ranzijn

Wellicht heb je het culinaire nieuws de afgelopen 25 jaar een beetje gevolgd? Imko wordt door de schrijvende pers, waaronder NRC (Joël Broekaert), Volkskrant (Mac van Dinther), Telegraaf (Pieter Nijdam) geroemd om zijn fantastische visgerechten. De vooraanstaande restaurantgids Gault Millau beoordeelt PUUR ZEE met 16/20 punten.
De restaurantgids “Lekker” rekent PUUR ZEE tot de TOP 100 van Restaurants in Nederland.

Daar zijn we bij PUUR ZEE ontzettend trots op, en daar krijgen wij veel energie van. Maar we krijgen vooral energie van onze steeds terugkerende gasten!

Koken met zee-producten is voor ons iedere dag het mooiste wat er is. Kom langs en beleef een échte seafood experience.

Seafood experience

Gun jezelf de tijd om heerlijk te genieten van de “Seafood Experience”. Een menu met 4 tot 7 gerechten omlijst met heerlijke amuses die je even het echte zeegevoel geven. Licht verteerbaar, sprankelend en vooral heel lekker! Kom dus ook genieten van zo’n smaakvolle en ontspannen beleving. Bij mooi weer serveren wij natuurlijk op ons fijne tuinterras.

Seafood Experience

Allergenen:

Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten verzoeken we u om dat bij de reservering kenbaar te maken. Op de avond zelf kan er geen alternatief geboden worden.

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:
Maandag / Woensdag : Gesloten
Lunch: Zondag van 13:00-14:30
Diner: Donderdag t/m Zondag van 18:30 – 21:00

  • Makreel

    Hibachi roasted / miso / cashew noot / Hollandse garnaal
    2022 Catarratto Miano, Castellucci Miano, Valledolmo Contea di Sclafani, Sicilië

  • Chawanmushi (Dashi Custard)

    Langoustine / Noordzeecrab / gember / shiitake / zeekraal
    2023 Quinta Do Regueiro, Alvarinho Branco, Monção & Melgaço, Portugal

  • Tarbot

    Eekhoorntjesbrood / anchoïade / tuinboon / rode biet
    2021 Spätburgunder Baum-Barth, Rheinhessen, Duitsland

  • Baeri kaviaar

    Huis gerookte zalm / koolrabi / yoghurt / quinoa
    2020 Petit Chablis Pérégrinations, Eléonore Moreau

  • Zeeduivel

    Bospeen / abrikoos / cantharel / ui / rode wijn
    2021 Syrah, Castellucci Miano, Valledolmo Contea di Sclafani, Sicilië

  • Gerijpte kazen van L’Amuse

    Aurelie / Alpblossom / Cum Laude / Bleu d’Auvergne
    Aureo Dulce 1954, De Muller, Tarragona, Spanje

  • Rabarber

    Zwarte limoen / merengue / earl grey / witte chocolade
    Moscato d’Asti, Giribaldi, Piemonte, Italië

  • Menu 5 gangen € 105,50 / Wijnen € 55,00 - ½ € 31,25

    Makreel - Chawanmushi – Tarbot - Zeeduivel - Kaas of Dessert

  • Menu 6 gangen € 132,50 / Wijnen € 66,00 - ½ € 37,50

    Makreel - Chawanmushi – Tarbot - Kaviaar - Zeeduivel - Kaas of Dessert

  • Menu 7 gangen € 145,50 / Wijnen € 77,00 - ½ € 43,75

    Makreel - Chawanmushi - Tarbot - Kaviaar - Zeeduivel - Kaas - Dessert

  • Donderdag & Zondag vanaf 4 gangen tot 7 gangen

    Vrijdag & Zaterdag vanaf 5 gangen tot 7 gangen ​

Sfeerimpressie