Visrestaurant PUUR ZEE (by Imko)
Specialisten in vis
Meesterkok Imko Binnerts
Wellicht heb je het culinaire nieuws de afgelopen 25 jaar een beetje gevolgd? Imko wordt door de schrijvende pers, waaronder NRC (Joël Broekaert), Volkskrant (Mac van Dinther), Telegraaf (Pieter Nijdam) geroemd om zijn fantastische visgerechten. De vooraanstaande restaurantgids Gault Millau beoordeelt PUUR ZEE al jaren met 16/20 punten.
De restaurantgids “Lekker” rekent PUUR ZEE tot de beste Restaurants in Nederland.
Daar zijn we bij PUUR ZEE ontzettend trots op, en daar krijgen wij veel energie van. Maar we krijgen vooral energie van onze steeds terugkerende gasten!
Koken met zee-producten is voor ons iedere dag het mooiste wat er is. Kom langs en beleef een échte seafood experience.
Seafood experience
Gun jezelf de tijd om heerlijk te genieten van de “Seafood Experience”. Een menu met 4 tot 7 gerechten omlijst met heerlijke amuses die je even het echte zeegevoel geven. Licht verteerbaar, sprankelend en vooral heel lekker! Kom dus ook genieten van zo’n smaakvolle en ontspannen beleving. Bij mooi weer serveren wij natuurlijk op ons fijne tuinterras.
Seafood Experience Oktober
Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten verzoeken we u om dat bij de reservering kenbaar te maken. Op de avond zelf kan er geen alternatief geboden worden.
OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:
Maandag / Woensdag : Gesloten
Lunch: Zondag van 13:00-14:30
Diner: Donderdag t/m Zondag van 18:30 – 21:00
-
Noordzeecrab
Appel / venkel / radijs / mosterd
2024 Cattarato ‘Miano’, Casteluccimiano, Valledolmo, Sicilië, Italië -
Zeeduivel
Tandoori / aubergine / raïta / cashew
2023 Weissburgunder “vom Kalk”, Weingut Jülg, Schweigen, Pfalz, Duitsland -
Zeebaarsl
Cèpes à la Bordelaise / knolselderij / lavas / anchoïade
2022 Syrah, Casteluccimiano, Valledolmo, Sicilië, Italië -
Baeri kaviaar
Huisgerookte zalm / millefeuille / bieslook
2022 Petit Chablis A.C, Domaine des Perégrins, Eléonore Moreau, Chablis, Frankrijk -
Heilbot
Artisjok / Barigoule / Sugar Snaps / cantharel / La Ratte / rozemarijn
2024 Herdade do Sobroso Branco Reserva, Alentejo, Portugall -
Gerijpte kazen van L’Amuse
Florence Maritime / Funky Monk / Comte Elegance / Lazulli Oudwijker
Aureo Dulce 1954, De Muller, Tarragona, Spanje -
Perzik
Framboos / merngue / vanille / zwarte limoen
2023 Moscato d’Asti, Azienda Giribaldi, Rodello, Piëmonte, Italië -
Menu 4 gangen € 87,50 / Wijnen € 44,00 - ½ € 25,00
Noordzeecrab - Zeeduivel - Heilbot – Kaas of Dessert
-
Menu 5 gangen € 105,50 / Wijnen € 55,00 - ½ € 31,25
Noordzeecrab - Zeeduivel - Zeebaars - Heilbot – Kaas of Dessert
-
Menu 6 gangen € 132,50 / Wijnen € 66,00 - ½ € 37,50
Noordzeecrab - Zeeduivel - Zeebaars - Kaviaar – Heilbot – Kaas of Dessert
-
Menu 7 gangen € 145,50 / Wijnen € 77,00 - ½ € 43,75
Noordzeecrab - Zeeduivel - Zeebaars-Kaviaar – Heilbot – Kaas en Dessert
-
Donderdag & Zondag vanaf 4 gangen tot 7 gangen
Vrijdag & Zaterdag vanaf 5 gangen tot 7 gangen