Visrestaurant PUUR ZEE (by Imko)

Specialisten in vis

Meesterkok Imko Binnerts

Wellicht heb je het culinaire nieuws de afgelopen 25 jaar een beetje gevolgd? Imko wordt door de schrijvende pers, waaronder NRC (Joël Broekaert), Volkskrant (Mac van Dinther), Telegraaf (Pieter Nijdam) geroemd om zijn fantastische visgerechten. De vooraanstaande restaurantgids Gault Millau beoordeelt PUUR ZEE al jaren met 16/20 punten.
De restaurantgids “Lekker” rekent PUUR ZEE tot de beste Restaurants in Nederland.

Daar zijn we bij PUUR ZEE ontzettend trots op, en daar krijgen wij veel energie van. Maar we krijgen vooral energie van onze steeds terugkerende gasten!

Koken met zee-producten is voor ons iedere dag het mooiste wat er is. Kom langs en beleef een échte seafood experience.

Seafood experience

Gun jezelf de tijd om heerlijk te genieten van de “Seafood Experience”. Een menu met 4 tot 7 gerechten omlijst met heerlijke amuses die je even het echte zeegevoel geven. Licht verteerbaar, sprankelend en vooral heel lekker! Kom dus ook genieten van zo’n smaakvolle en ontspannen beleving. Bij mooi weer serveren wij natuurlijk op ons fijne tuinterras.

Seafood Experience Oktober

Allergenen:

Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten verzoeken we u om dat bij de reservering kenbaar te maken. Op de avond zelf kan er geen alternatief geboden worden.

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:
Maandag / Woensdag : Gesloten
Lunch: Zondag van 13:00-14:30
Diner: Donderdag t/m Zondag van 18:30 – 21:00

  • Noordzeecrab

    Appel / venkel / radijs / mosterd
    2024 Cattarato ‘Miano’, Casteluccimiano, Valledolmo, Sicilië, Italië

  • Zeeduivel

    Tandoori / aubergine / raïta / cashew
    2023 Weissburgunder “vom Kalk”, Weingut Jülg, Schweigen, Pfalz, Duitsland

  • Zeebaarsl

    Cèpes à la Bordelaise / knolselderij / lavas / anchoïade
    2022 Syrah, Casteluccimiano, Valledolmo, Sicilië, Italië

  • Baeri kaviaar

    Huisgerookte zalm / millefeuille / bieslook
    2022 Petit Chablis A.C, Domaine des Perégrins, Eléonore Moreau, Chablis, Frankrijk

  • Heilbot

    Artisjok / Barigoule / Sugar Snaps / cantharel / La Ratte / rozemarijn
    2024 Herdade do Sobroso Branco Reserva, Alentejo, Portugall

  • Gerijpte kazen van L’Amuse

    Florence Maritime / Funky Monk / Comte Elegance / Lazulli Oudwijker
    Aureo Dulce 1954, De Muller, Tarragona, Spanje

  • Perzik

    Framboos / merngue / vanille / zwarte limoen
    2023 Moscato d’Asti, Azienda Giribaldi, Rodello, Piëmonte, Italië

  • Menu 4 gangen € 87,50 / Wijnen € 44,00 - ½ € 25,00

    Noordzeecrab - Zeeduivel - Heilbot – Kaas of Dessert

  • Menu 5 gangen € 105,50 / Wijnen € 55,00 - ½ € 31,25

    Noordzeecrab - Zeeduivel - Zeebaars - Heilbot – Kaas of Dessert

  • Menu 6 gangen € 132,50 / Wijnen € 66,00 - ½ € 37,50

    Noordzeecrab - Zeeduivel - Zeebaars - Kaviaar – Heilbot – Kaas of Dessert

  • Menu 7 gangen € 145,50 / Wijnen € 77,00 - ½ € 43,75

    Noordzeecrab - Zeeduivel - Zeebaars-Kaviaar – Heilbot – Kaas en Dessert

  • Donderdag & Zondag vanaf 4 gangen tot 7 gangen

    Vrijdag & Zaterdag vanaf 5 gangen tot 7 gangen ​

Beste bezoeker van de PUUR ZEE site

We hebben de pensioenleeftijd bereikt en gaan de volgende fase van ons leven in.
Om die reden is PUUR ZEE nu voor reserveringen gesloten.
Ook telefonisch zijn wij niet bereikbaar.
Indien u vragen aan ons heeft willen we u vriendelijk vragen die te mailen
naar hotel@puurzee.nl.
U krijgt dan binnen enkele werkdagen antwoord.
Indien u vragen heeft over de verkoop van het bedrijf en het vastgoed  verwijzen we u graag naar:
AdHoc horecamakelaars op nummer 020 7051525

Cathy Moerdijk en Imko Binnerts