Visrestaurant PUUR ZEE (by Imko)

Specialisten in vis

Meesterkok Imko Binnerts

Wellicht heb je het culinaire nieuws de afgelopen 25 jaar een beetje gevolgd? Imko wordt door de schrijvende pers, waaronder NRC (Joël Broekaert), Volkskrant (Mac van Dinther), Telegraaf (Pieter Nijdam) geroemd om zijn fantastische visgerechten. De vooraanstaande restaurantgids Gault Millau beoordeelt PUUR ZEE al jaren met 16/20 punten.
De restaurantgids “Lekker” rekent PUUR ZEE tot de beste Restaurants in Nederland.

Daar zijn we bij PUUR ZEE ontzettend trots op, en daar krijgen wij veel energie van. Maar we krijgen vooral energie van onze steeds terugkerende gasten!

Koken met zee-producten is voor ons iedere dag het mooiste wat er is. Kom langs en beleef een échte seafood experience.

Seafood experience

Gun jezelf de tijd om heerlijk te genieten van de “Seafood Experience”. Een menu met 4 tot 7 gerechten omlijst met heerlijke amuses die je even het echte zeegevoel geven. Licht verteerbaar, sprankelend en vooral heel lekker! Kom dus ook genieten van zo’n smaakvolle en ontspannen beleving. Bij mooi weer serveren wij natuurlijk op ons fijne tuinterras.

Seafood Experience Juli

Allergenen:

Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten verzoeken we u om dat bij de reservering kenbaar te maken. Op de avond zelf kan er geen alternatief geboden worden.

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:
Maandag / Woensdag : Gesloten
Lunch: Zondag van 13:00-14:30
Diner: Donderdag t/m Zondag van 18:30 – 21:00

  • Salade Nicoise

    Tonijn / haricot verts / tomaat / olijf / little gem / paprika
    2024 Trajadura Alvarinho, Quinta do Regueiro, Minho, Portugal

  • Kreeft

    Soto / taugé / peul / champignon / coriander
    2023 Eschendorfer Sylvaner, Weingut Horst Sauer, Franken, Duitsland

  • Zeebaars

    Poivrade artisjok barigoule / doperwt
    2023 Vermentino di Sardegna, Gabriele Palmas, Alghero, Sardinië

  • Baeri kaviaar

    Huisgerookte zalm / millefeuille / bieslook
    2022 Petit Chablis A.C, Domaine des Perégrins, Eléonore Moreau, Chablis, Frankrijk

  • Heilbot

    Persilée & Moutardée / tuinboon / cantharel / Opperdoezer ronde / rozemarijn
    2023 Encruzado Reserva, Taboadella, Silvã de Cima, Dão, Portugal

  • Gerijpte kazen van L’Amuse

    Chevrefeuille / Drunk Devil / Comte Réservation / Danish Kornblüme
    Aureo Dulce 1954, De Muller, Tarragona, Spanje

  • Wilde Perzik

    Rabarber / zwarte thee / vanille / zwarte limoen
    2023 Moscato d’Asti, Azienda Giribaldi, Rodello, Piëmonte, Italië

  • Menu 4 gangen € 87,50 / Wijnen € 44,00 - ½ € 25,00

    Salade Nicoise - Kreeft - Heilbot – Kaas of Dessert

  • Menu 5 gangen € 105,50 / Wijnen € 55,00 - ½ € 31,25

    Salade Nicoise - Kreeft - Zeebaars - Heilbot – Kaas of Dessert

  • Menu 6 gangen € 132,50 / Wijnen € 66,00 - ½ € 37,50

    Salade Nicoise - Kreeft - Zeebaars - Kaviaar – Heilbot – Kaas of Dessert

  • Menu 7 gangen € 145,50 / Wijnen € 77,00 - ½ € 43,75

    Salade Nicoise - Kreeft - Zeebaars - Kaviaar – Heilbot – Kaas en Dessert

  • Donderdag & Zondag vanaf 4 gangen tot 7 gangen

    Vrijdag & Zaterdag vanaf 5 gangen tot 7 gangen ​