Trouwen in Wijk aan Zee

Trouwen Bij puur zee

Zijn jullie op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Wijk aan Zee en dichtbij het strand? PUUR ZEE biedt ruimte voor bruiloftsfeesten op haar unieke locatie, aan de voet van de duinen in Wijk aan Zee.

Op slechts drie minuten lopen van het strand staat Boutiquehotel PUUR ZEE. Een prachtige, romantische locatie waar jullie zowel een receptie als een geweldig feest kunnen geven. Van gastronomisch eten en smaakvolle wijnen tot de bijzondere bruidssuite, alles is tot in de puntjes verzorgd.

officiële trouwlocatie in wijk aan zee

PUUR ZEE is aangemerkt als officiële trouwlocatie. Dit betekent dat de ambtenaar van de burgerlijke stand bij PUUR ZEE de trouwceremonie mag voltrekken. 

Zijn jullie op zoek naar een officiële trouwlocatie in Wijk aan Zee. Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken en om onze prachtige trouwlocatie te bekijken.

Bruiloft met overnachting

Hoe ziet jullie droombruiloft eruit? Een intieme bruiloft waarbij alle gasten kunnen blijven slapen? Een grote bruiloft met een knalfeest? Of een bruiloft met alles (ceremonie, ontvangst, diner en feest) op één locatie. Of alleen romantisch overnachten in een geweldige bruidssuite? Op en top romantisch!

Ieder bruidspaar heeft andere wensen en daarom hebben wij geen standaard arrangementen. We nodigen jullie graag uit om samen de ‘dag van jullie dromen’ te creëren.

Bruidsarrangement

Willen jullie gebruik maken van hét bruidsarrangement en heerlijk samen overnachting in de ruime bruidssuite? Dat kan!

Onze vrijstaande, romantisch ingerichte bruidssuite maakt uw huwelijksnacht extra mooi. Natuurlijk staat er een heerlijk champagneontbijt voor jullie klaar in de ochtend. Zo kunnen jullie rustig nagenieten van een onvergetelijke dag.

Bekijk de mogelijkheden

Willen jullie liever ergens anders trouwen dan op het gemeentehuis? PUUR ZEE is een officiële trouwlocatie van de gemeente Beverwijk. De Ambtenaar van de Burgerlijke stand komt gewoon naar ons toe, de ceremonie kan dus verzorgd worden in ons hotel.

Bij mooi weer kunnen we de trouwlocatie buiten bij ons Lounge terras en zwembad opstellen. Tegen de achtergrond van het duin elkaar het jawoord geven, wie vindt dat nou niet bijzonder? De capaciteit van de buitenlocatie is 65 personen. Helaas schijnt de zon niet altijd. In dat geval bouwen we ons mooie restaurant om tot trouwzaal. De capaciteit van het restaurant is 50 personen.

De bruidstaart aansnijden en toosten of een uitgebreide borrel? Wij serveren heerlijke bubbles, verfrissende wijnen, een veelheid aan lekkere hapjes bij de borrel. De samenstelling maken we samen met jullie op maat!

Uitgebreid dineren met een mooi 4 – 7 gangenmenu of een Walking dinner met spannende kleine gerechten en lekkere bijpassende wijnen. 

PUUR ZEE is heel veelzijdig en in handen van Herbergier en SVH Meesterkok Imko Binnerts en zijn chef Joost Hoogewerf wordt iedere maaltijd een feest!

Hebben jullie zin in een feest met live-muziek of liever een DJ? Wij bouwen het restaurant graag om tot feestzaal! Bij een groot gezelschap is het heel plezierig om onze Bar & serre als extra ruimte te gebruiken. 

De gasten kunnen in de ene zaal genieten van de muziek en losgaan op de dansvloer en in de andere ruimte rustig kletsen met een goed glas wijn, bier of iets sterkers. 

We serveren heerlijke snacks, maar ook een lekkere oester. De capaciteit van de restaurantzaal is 60 personen. De maximale capaciteit met beide zalen bedraagt 110 personen. 

Bruiloften met live muziek kunnen door ons uitsluitend worden verzorgd als ook alle kamers worden gereserveerd voor de bruiloftsgasten.

We beschikken over 12 comfortabele kamers en naast ons hotel bevindt zich onze bruidssuite, het Villaatje! 

Trouw je ergens anders maar wil je wel graag de nacht bij ons doorbrengen dan kan dat natuurlijk ook. We hebben een fijn bruidsarrangement voor je!

Ontvangst met half flesje champagne
Overnachting in “Het Villaatje” (bruidssuite)
Bloemen op de kamer
Uitgebreid ontbijt op bed met Champagne
Late check out om 12:00 uur

Kosten van een bruiloft bij Puur Zee

Voor een volledig verzorgde bruiloft (inclusief overnachting) moet u rekenen op een budget vanaf € 7500.

Offerte op maat,
het is immers uw bruiloft

Een dag om nooit te vergeten, dáár gaan we voor! Maar dat kan alleen als we uw wensen als uitgangspunt nemen. Daarom nodigen we u uit voor een rondleiding op onze trouwlocatie in de duinen. We gaan graag in gesprek om van gedachten te wisselen. We maken dan voor u een offerte op maat.